Nu we de eerste verjaardag van onze vluchten tussen Brussel, Johannesburg en Kaapstad in Zuid-Afrika naderen, zijn we gewoonweg opgetogen over het verloop van deze eerste operationele maanden. Na het succes en het enthousiasme die de inhuldiging van deze twee nieuwe routes eind 2022 teweegbracht, hebben we onze vooruitgang naar nieuwe markten in deze regio van Afrika voortgezet.

Air Belgium heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om zijn aanwezigheid in de regio Zuidelijk Afrika te consolideren door het afsluiten van verschillende interline-overeenkomsten met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen in dit deel van de wereld.

Tijdens het winterseizoen 2022-2023 sloot Air Belgium zijn eerste interline partnerschap met de grootste Zuid-Afrikaanse luchtvaartmaatschappij in de regio, Airlink. Deze samenwerking heeft ons aanbod van bestemmingen in Zuid-Afrika en de buurlanden aanzienlijk uitgebreid.

A330 NEO – © Eric Magnan

In Zuid-Afrika zijn we trots dat we nu verbindingen aanbieden naar 17 binnenlandse bestemmingen in combinatie met onze vluchten van/naar Johannesburg en Kaapstad, waaronder de kusthavens van Durban en Port Elizabeth, evenals de luchthaven van Hoedspruit in het noordoosten van het land, dicht bij het Kruger National Park, en Bloemfontein.

In de buurlanden bieden we al onze partners, toerisme- en reisprofessionals, nu 28 bestemmingen in 14 verschillende landen, waaronder Namibië, Zimbabwe, Zambia, Mozambique, Botswana, de Democratische Republiek Congo en sinds kort ook Malawi.

De eerste helft van 2023 werd ook gekenmerkt door het sluiten van een tweede interline partnerschap met een andere grote Zuid-Afrikaanse luchtvaartmaatschappij, FlyCemair, dat de deuren opent naar andere spannende bestemmingen in Zuid-Afrika, zoals Plettenberg Bay en Margate.

Om onze aanwezigheid in de Indische Oceaan te vergroten, hebben we ook een interline-overeenkomst gesloten met Air Mauritius, de nationale luchtvaartmaatschappij van Mauritius. Hierdoor kunnen we via de luchthaven van Mauritius verbindingen aanbieden van/naar Madagaskar, Réunion en Rodrigues, eilanden die nauwe banden hebben met het Afrikaanse continent.

Photo David Plas

De kers op de taart is dat, dankzij deze meervoudige ‘interline’ overeenkomsten, een combinatie van vluchten van Brussel naar Zuid-Afrika voor een safari en een terugvlucht via Mauritius voor een rustpauze op het strand nu mogelijk is!

Deze drie partnerships maken van Air Belgium de belangrijkste Belgische luchtvaartmaatschappij voor reizen vanuit België naar bestemmingen in zuidelijk Afrika en de Indische Oceaan. Ons doel is natuurlijk om onze klanten het hele jaar door vluchten, comfortabele vluchtschema’s en gemakkelijke verbindingen aan te bieden. Dat is waar het bij Belgian Class om draait!

Aarzel niet om contact op te nemen met ons verkoopteam voor meer informatie over onze aanbiedingen.

Het Air Belgium Sales Team

✉️ [email protected]

📞+32 800 70 799 (werkdagen)

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici